Verkennen wat jij belangrijk vindt in het leven van jouw kind(eren). Ontdekken hoe jij invulling wilt geven aan het vader zijn.

De huidige generatie mannen maakt steeds vaker de keuze om bewust invulling te geven aan het vaderschap. Maar hoe doe je dat? Wil je hierover van gedachten wisselen, loop je met vragen rond of gaat het samen ouders zijn met je partner niet vanzelf? Ik bied een klankbord specifiek voor vaders.

Opstellen 

Ik ga niet uitgebreid in gesprek over jouw vragen en dilemma's. Jij vertelt wat jou bezighoudt en we zullen samen de situatie inzichtelijk maken en onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Het inzichtelijk maken doe ik met behulp van reststukken hout waarmee je een situatie of gezin fysiek gaat neerzetten. Het is vaak verrassend wat dit oplevert in tegenstelling tot een uitgebreid gesprek. Deze manier van werken komt voort uit de systeemtheorie. Bert Hellinger is de grondlegger van het systemisch opstellen van families en situaties. 

Naast het klankborden kun je ook terecht met praktische opvoedvragen en vragen over de ontwikkeling van jouw zoon of dochter.

  

Je bent welkom in mijn werkplaats. Naast het werken met vaders ben ik actief als meubelmaker en heb ik een eigen werkplaats in Den Haag. Geen tafel met stoelen of een zitje, maar een gesprek aan de werkbank. 

Investering en resultaat

Het klankborden levert jou het volgende op:

  • Je ervaart ruimte om op een eigenzinnige manier je opvoed-weg te gaan;
  • Thuis aanwezig zijn. Het lukt je om in verbinding te staan met je kind(eren) en je partner;
  • Je geeft samen met je partner actief invulling aan het ouderschap. Dit is ook mogelijk als de liefdesrelatie voorbij is.

De investering is € 20,00 per kwartier. 

Wil je een afspraak maken om langs te komen in de werkplaats? Vul je gegevens in en ik neem snel contact op.